Opinie

Pierwsze egzemplarze "Kalendarza Fasolki" trafiły do sprzedaży 10.12.2011, a więc zupełnie niedawno. Dział "Opinie" jest więc otwarty i gotowy na przyjmowanie informacji zwrotnych. Jeśli chcesz podzielić się swoimi wrażeniami na temat "Kalendarza Fasolki", zrób to:)

Z góry dziękujemy!

 

Dodaj opinię

Imię:  
E-mail:  
Przepisz tekst:
Opinia:  

Dodane opinie

Aleksandra (2013-12-12 13:57:59)

Kalendarz obcnie kupiliśmy z mężem dla siebie,a dokładniej dla naszego dziecka ;) Wcześniej to samo uczyniliśmy w ramach prezentu. I zarówno my jak i obdarowani jesteśmy bardzo zadowoleni.

Maja (2012-07-30 13:03:13)

Kalendarz otrzymałam w formie prezentu :) Muszę przyznać że to wspaniała niespodzianka zarówna dla nas - rodziców jak i dla naszego jeszcze nienarodzonego maluszka. Dzięki niemu będziemy pamiętali każdy tydzień ciąży jako bardzo wyjątkowy :)

Krzysztof (2012-07-11 21:03:24)

Zamówiliśmy z żoną,otrzymaliśmy i jesteśmy zadowoleni :^) To rzeczywiście fascynująca podróż przez ten cud życia :^)Polecamy!

Mariolka (2012-05-04 13:33:53)

Kalendarz dotarł do mnie dziś. Jest bardzo przejrzysty, ma przepiękne akwarele i i bardzo estetyczne wykonanie. Nie przeczytałam wszystkich tekstów: chcę żeby kierowały mną później, kiedy już będą mi potrzebne, ale kilka pierwszych uważam za bardzo przydatne. Świetny kalendarz! marys.blox.pl

Mariolka (2012-04-26 12:06:01)

Zgodnie z postanowieniem grudniowym - zamówiłam i czekam na dostarczenie przesyłki:) marys.blox.pl

Martyna (2012-02-17 19:29:50)

Gorąco polecam Kalendarz Fasolki wszystkim przyszłym rodzicom!!! Bardzo sympatyczne są te teksty „głosu z brzuszka” i metryczka wielkości dzidziusia w każdym tygodniu – bardzo przydatne. Dzięki temu kalendarzowi bardzo dużo ciekawych informacji z dnia codziennego notujemy, pewnie wiele teraz nieprzydatnych, ale może w przyszłości będą ważne dla naszego dzidziusia ;)? Robimy też więcej zdjęć brzuszka, żeby wkleić je do kalendarza. A i mój narzeczony zabrał mnie ostatnio na randkę (było rewelacyjnie;)), zgodnie z poradą z kalendarza ;)))

Renata (admin) (2012-01-02 11:42:17)

Pani Mariolko:) "Kalendarz Fasolki" dostępny jest w jednej wersji kolorystycznej. Kilka stron w kalendarzu zawiera dominantę koloru różowego i brzoskwiniowego (są to strony przeznaczone na wklejenie zdjęcia mamy / rodziców oraz wydruku z USG). Na cały kalendarz składają się również strony z ilustracjami (jest ich 13 wewnątrz kalendarza) i ich kolorystyka bazuje już na różnych kolorach pastelowych. Dlatego biorąc pod uwagę kalendarz sumarycznie - ilustracje plus miejsca pod wklejanie zdjęć oraz wydruków z USG - kolor różowy nie jest dominujący. pozdrawiamy:)

Marta (2011-12-29 14:45:21)

swieny pomysl! kalendarz jest pieknie wydany, posiada mnostwo przydatnych informacji, jest inspirujacy. goraco polecam

Mariolka (2011-12-28 14:56:16)

PIĘKNY KALENDARZ I ŚWIETNY POMYSŁ NA TERMINARZ DLA PRZYSZŁYCH RODZICÓW! BARDZO MI SIĘ PODOBA, JEDNAK ZAPYTAĆ CHCĘ, CZY DOSTĘPNE SĄ RÓWNIEŻ INNE KOLORY KF? CZY KAŻDA STRONA BAZUJE NA ODCIENIACH RÓŻU, CZY PO PROSTU KOLEJNE STRONY SĄ PASTELOWE (ALE W INNYCH BARWACH)?

e-mail: biuro@kalendarz-fasolki.pl
Projekt&CMS: prosnet.pl

© 2011 Kalendarz fasolki: Wszelkie Prawa Zastrzeżone